Instruktører

Instruktører

 

Grandmaster Cho Woon Sup, 9.dan,

Grandmaster Cho er født i Sør-Koreai 1952 og har trent Taekwondo fra han var 11 år. Grandmaster Cho flytta til Danmark i 1977 og videre til Norge i 1987. I 2000 bosatte han seg i Bergen og Sædalen. Grandmaster Cho er grunnleggeren av Traditional Taekwondo Union (TTU) en europeisk vennskapsorganisasjon. De siste år har Grandmaster Cho bodd på Osterøy der han bygger opp en hoveddojang for TTU på Bruvik. Grandmaster Cho er tidligere norsk landslagstrener i kamp og i mønster.

 

Master Ole Havmøller, 6.dan,

Master Ole begynte med kampsport/selvforsvar på midten av 70-tallet og han har trent Taekwondo siden 1980. Ole er vår leder og hovedtrener og underviser både barneparti og voksenparti. I tillegg til Sædalen Taekwondoklubb trener han også i Statoils bedriftsidrettslag.

 

Master An Na Kim, 6. dan,

Master An Na er fra Sør-Korea og har vært med på oppvisningslandslaget for Sør-Korea tidligere. Master An Na instruerer barne og voksenpartiet på torsdager.

 

Master Nina Standal, 4. dan,

Master Nina graderte til 4. dan sommeren 2013. Master Nina har trent Taewondo i flere år og har tidlegere hatt sin egen klubb.

Nina har hovedansvar for kamptrening for barn annenhver mandag.

 

Cecilie Madhun, 1. dan

Cecile graderte til svart belte og 1. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2015. Cecilie instruerer barne og voksenparti på mandager.

 

Ellen Apalset, 1. dan

Ellen graderte til svart belte og 1. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2015. Ellen instruerer barne og voksenparti på mandager.

 

Marianne Flågeng, 1. dan

Marianne graderte til svart belte og 1. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2016. Marianne instruerer barne og voksenparti på mandager.

 

Inger Marie Løes, 1. kup

Inger Marie har rødt belte med 3 svarte striper og er hjelpetrener på barnepartiet

 

 

Vi tilbyr barn, ungdom og voksne utfordrende og utviklende trening.

Både nybegynnere og erfarne er velkommen.

Sædalen Taekwondoklubb

 

Ole Havmøller:

97723381

ohavm@broadpark.no

Copyright © All Rights Reserved