Instruktører

Instruktører


Grandmaster Cho Woon Sup, 9.dan,

Grandmaster Cho er født i Sør-Koreai 1952 og har trent Taekwondo fra han var 11 år. Grandmaster Cho flytta til Danmark i 1977 og videre til Norge i 1987. I 2000 bosatte han seg i Bergen og Sædalen. Grandmaster Cho er grunnleggeren av Traditional Taekwondo Union (TTU) en europeisk vennskapsorganisasjon. De siste år har Grandmaster Cho bodd på Osterøy der han bygger opp en hoveddojang for TTU på Bruvik. Grandmaster Cho er tidligere norsk landslagstrener i kamp og i mønster.Master Ole Havmøller, 7.dan,

Master Ole begynte med kampsport/selvforsvar på midten av 70-tallet og han har trent Taekwondo siden 1980. Ole er vår leder og hovedtrener og underviser både barneparti og voksenparti. I tillegg til Sædalen Taekwondoklubb trener han også i Statoils bedriftsidrettslag.


Master An Na Kim, 6. dan,

Master An Na er fra Sør-Korea og har vært med på oppvisningslandslaget for Sør-Korea tidligere. Master An Na er gjesteinstruktør i klubben. 


Master Nina Standal, 5. dan,

Master Nina har 5. dan svart belte og har trent Taewondo i mange år. Hun har tidlegere hatt sin egen klubb og har på nytt startet opp Sunnfjord Taekwondoklubb. 

Nina har hovedansvar for kamptrening for barna. 


Cecilie Madhun, 2. dan

Cecile graderte til svart belte og 2. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2019. Cecilie instruerer barne og voksenparti.


Ellen Apalset, 2. dan

Ellen graderte til svart belte og 2. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2019. Ellen  instruerer barne og voksenparti.


Marianne Flågeng, 1. dan

Marianne graderte til svart belte og 1. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2016. Marianne  instruerer barne og voksenparti. 


Inger Marie Løes, 1. dan

Inger Marie graderte til svart belte og 1. dan på vinterleiren på Osterøy januar 2019. Vi tilbyr barn, ungdom og voksne utfordrende og utviklende trening.

Både nybegynnere og erfarne er velkommen!