Taekwondo for barn

Hos oss sitter ingen på benken!


TAEKWONDO FOR BARNNybegynnerkurs starter nå!


Vi tilbyr trening for barn fra 2. klasse og oppover. Vi har flest barn fra Sædalen skole, men rekrutterer også fra andre nærliggende skoler.


Hovedfokuset på trening er at barna har det GØY hos oss, samtidig som de lærer; samarbeid, kontroll, balanse, hukommelse, fysikk og koordinasjon. Vi legger vekt på repetisjon for å øke mestringsfølelsen, men det vil også være variasjon for at treningene ikke skal bli for monotone. Ved å følge pensum blir det en naturlig progresjon i undervisningen og innlæringen.


Taekwondo er både et alternativ til og et godt supplement til ballspillsidretter. Taekwondo er en individuell idrett, men vi trener i lag.


Ved sesongstart når vi får mange nye medlemmer blir treningen mest tilrettelagt for de nye, men vi forsøker også å ta vare på de høyere graderte ved å dele opp i grupper etter beltegrad og/eller alder i deler av treningstiden.

Både barn og foreldre skal være trygge når barnet trener Taekwondo i og utenfor trening. Vi snakker derfor en del om bruk og misbruk av Taekwondo. Det er viktig at barna lærer å følge innstruksjoner under trening, og at de ikke bruker taekwondoteknikker utenfor trening eller konkurranser. Respekt og disiplin er viktige faktorer som også er mye vektlagt innen Taekwondo.


Hvert halvår er det en gradering for barna. Der får de vist alt de har lært på treningene som igjen resulterer i nye farger på beltene.

Hvor og når:


Kringlebotn aktivitetshus mandag 17:50-18:50

Musikkrommet Sædalen skole torsdag 17-18


Hva koster det:


Medlemsavgiten:

Vårsemester: 750

Høstsemester: 650

Desse prisene er inkludert årlig kontingent til Norges Kampsportsforbund og TTU


Taekwondodrakt (Dobok) for barn koster 400 kr inkl klubbmerker. Kan bestilles per epost til: Marianne.flageng@uib.no


Oppgi høyde til barn ved bestilling.Ta kontakt:


Ole Havmøller

tlf: 97723381

Marianne Flågeng

tlf: 99603177